Світла пам'ять нашому другу і партнеру, відомому фінансисту та державному діячеві Борису Соболєву

Facebook Поділитись
Світла пам'ять нашому другу і партнеру, відомому фінансисту та державному діячеві Борису Соболєву

Велика втрата спіткала ділову та експертну спільноту України – передчасно пішов із життя відомий державний діяч, банкір, експерт, котрий віддано відстоював індустріальний, експортний розвиток України – Борис Соболєв.

Бувголовним представником України на переговорах з Паризьким та Лондонським клубами кредиторів, заступником міністра фінансів та секретаря РНБОУ, генерального директора з фінансових питань (НКАУ) Національного космічного агенства України. Очолював Українську державну кредитно-інвестиційну компанію та ТОВ «Перша інвестиційна група».

Активно співпрацював із УСПП та Антикризовою радою громадських організацій України. Саме його пропозиції в частині стимулювання інвестиційного клімату, підтримки національного експортера ставали базовими в комунікаціях бізнес-спільноти із владою.

Втрата соратника і надійного друга – це неймовірне горе. Його остання публікація містила такі слова: «Кожен,хто береться за штурвал керування, має вірити в свою мету. Без віри нічого не станеться». Ми будемо продовжувати спільну справу і надалі та вірити в ідеали успішної, демократичної України.

Спочивай з миром, дорогий друже.

Щирі співчуття рідним і близьким. В цей сумний час поділяємо ваш біль.

 

Друзі і колеги з Українського союзу промисловців і підприємців