Тренінг з енергоаудиту для представників державних промислових та комунальних підприємств

Facebook Поділитись
Тренінг з енергоаудиту для представників державних промислових та комунальних підприємств

Асоціація Інженерів Енергетиків України (АЕЕ) запрошує фахівців державних промислових та комунальних підприємств на навчально-практичний курс «Промисловий енергетичний аудит».

Захід відбудеться у рамках реалізації проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Міністерством економіки України та Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Навчальна програма, розроблена Асоціацією Інженерів Енергетиків України, ґрунтується на результатах 65 енергоаудитів, проведених на українських промислових підприємствах в рамках проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності». Провідні експерти Асоціації розглянуть теоретичні питання, поділяться власним досвідом та запропонують практичні завдання для кращого засвоєння матеріалу.

Навчання проходитиме ОНЛАЙН (в платформі MS Teams) з 13 до 17 вересня 2021 року.

З програмою курсу ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/16RDUbH7mhRjlMCHrVwjnOEECaWYhSiFE/view?usp=sharing

За результатами проходження курсу та складання тесту видається сертифікат.

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/5eaT1oHUxh3yE4XA7

Після реєстрації ви отримаєте лист-підтвердження з деталями проходження навчання.

Для отримання більш детальної інформації та з питань участі просимо звертатися до експерта з комунікацій Оксани Овдієнко – ovdoks@gmail.com