У Києві пройде благодійний захід для дітей-сиріт та малечі, постраждалої від війни

Facebook Поділитись
У Києві пройде благодійний захід для дітей-сиріт та малечі, постраждалої від війни

6-9 червня в Києві пройде дитячий  благодійний проект «У мене є майбутнє». Цільовою аудиторією його є діти - повні сироти загиблих учасників ООС, діти, постраждалі внаслідок бойових дій в зоні ООС, діти воїнів ООС, діти-переселенці зі Сходу України, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей та діти-сироти. Головними організаторами виступили заслужений журналіст України, громадський діяч Марина Кінах та відомий волонтер Ксюша Київська.

Захід даного формату - це крок до того, щоб звернути увагу громадськості на проблеми, які існують у дітей, а також щоб діти чудово провели час та зрозуміли, що їх підтримують, їм допоможуть. Пробудити небайдужість у серцях українських громадян.

В рамках проекту талановиті діти отримають можливість виступити на великій сцені, що дозволить залучити їх до творчої діяльності, розширити можливості самореалізації дітей з обмеженими можливостями. Концерт талановитої юні пройде 9 червня об 11.00 в колонній залі КМДА.

Таким чином, організатори прагнуть привернути увагу суспільства до того, що кожна дитина має бути почутою, повинна мати рівні можливості для спілкування та реалізації свого потенціалу.

«Прикро усвідомлювати, що зараз є дітвора, яка позбавлена свого дитинства. Це діти, які пережили травму війни, діти з особливими потребами, які насилу бачать своє майбутнє й своє місце в ньому. Їхні мрії тепер не такі космічні, як в інших дітей, і найголовніші бажання завжди пов’язані з тим, щоб мати міцне здоров’я, повну родину, затишну оселю і не знати що таке війна.

Можливо, деяким дитячим мріям і життєвим цілям не судилося здійснитися цієї ж миті, але великі зміни починаються з маленьких кроків. Перший крок можемо зробити ми, дорослі. Бути для дітей опорою, буди тим, хто робить їхнє сьогодення схожим на світле майбутнє», - підкреслюють Марина Кінах та Ксюша Київська.

Запрошуємо ЗМІ до висвітлення. Акредитація за тел. 0969507565 (прес-служба УСПП).