У Києві пройде дитячий благодійний проект «У мене є майбутнє»

Facebook Поділитись
У Києві пройде дитячий благодійний проект «У мене є майбутнє»

20 грудня в Києві стартує  дитячий  благодійний проект «У мене є майбутнє» для дітей –  сиріт загиблих учасників ООС та постраждалих внаслідок бойових дій в зоні ООС, дітей  воїнів ООС, діти-переселенців зі Сходу України, дітей з особливими потребами, з малозабезпечених сімей тощо. Загалом участь у заході візьмуть 500 юних українців. Організаторами виступають заслужений журналіст України, громадський діяч Марина Кінах и  волонтер, громадський діяч Ксюша Київська. Захід відбудеться за підтримки УСПП.

На концерті 20 грудня  о 15:00  в  Колонній залі КМДА на малюків чекатимуть Св. Миколай, новорічні виступи, аква-грим, різноманітні майстер-класи, аніматори, зіркова фотосесія та подарунки.

"Ми знаємо, що найбільше чекають цього свята діти, які змушені були бачити на власні очі війну, зруйновані оселі,  які залишили власні домівки та переїхали у чужі міста. Але ще є діти, які вірять в диво та мріють про здоров'я, їм, як нікому, потрібна наша підтримка та трішки дива. Ми хочемо влаштувати трохи  арт-терапії, допомогти дітям  відкритися після душевних  травм за допомогою творчості. Ми хочемо, аби кожна дитина в цей святковий День відчула магію зими, підтримку, повірила у себе», – кажуть організатори.

В рамках проекту Київ відвідають 168 діток із Мар’їнки. У них буде насичена програма: окрім концерту, різноманітні екскурсії містом,  спілкування з відомими людьми тощо. Всі витрати беруть на себе організатори.

Втім, щоб забезпечити справді неповторне свято,  необхідна допомога небайдужих людей для придбання подарунків малечі.

УСПП закликає підприємницьку громаду долучитися до благодійної ініціативи. Давайте разом подбаємо про наших маленьких друзів. Книги, зошити, канцелярія, цукерки чи щось інше  допоможе здійснити дитячу мрію про свято.

Детальніша інформація за тел. 0661542413 (Євген,координатор проекту).