У Києві проходить урочисте відзначення Дня машинобудівника

Facebook Поділитись
У Києві проходить урочисте відзначення Дня машинобудівника

У столиці міська влада та УСПП організували святкування Дня машинобудівника, в рамках якого вручили низку подяк та нагород представникам галузі. Захід пройшов в КМДА.

Перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров відзначив величезну роль індустрії в економічному та соціальному розвитку країни. За його словами, вітчизняні машинобудівні підприємства мають не лише славну історію, але й хороший потенціал для роботи на внутрішньому та міжнародних ринках.

Він також вручив почесні грамоти УСПП низці представників галузі та поспілкувався із представниками підприємств в неформальній обстановці по завершенню святкування. Так, відзнаки УСПП отримали перший заступник голови правління АТ «Київський радіозавод» Володимир Дриня, контрольний майстер ПАТ «Елміз» Світлана Падун та голова правління ПАТ «Елміз» Микола Шумило та ін. Також низку нагород вручила і Київська міська адміністрація.

Довідково. День машинобудівника — професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України. Відзначається щорічно у четверту неділю вересня.