У Києві вручили нагороди «Людина року 2018»

Facebook Поділитись
У Києві вручили нагороди «Людина року 2018»

У столиці традиційно пройшла церемонія нагородження найуспішніших представників вітчизняного бізнесу, дипломатії, спорту, галузі мистецтва «Людина року 2018». Номінантами премії, нагадаємо, стають люди, котрі зробили значний внесок в розвиток держави, застосовують інноваційні підходи, генерують нові ідеї, мають досягнення в культурі, спорті, мистецтві тощо. Вручають і міжнародні премії – відомим персоналіям, які так чи інакше підтримували Україну, мають з нею тісні зв’язки та покращують міжнародний імідж нашої нації.

Цьогоріч урочистості пройшли в Національній опері України. Церемонію відкрив голова Вищої академічної ради конкурсу,  президент УСПП Анатолій Кінах.

«Пишаюся українцями, котрі щодня роблять свою справу – без самопіару, віданно,  на благо українського суспільства і держави. Тут не лише наші співвітчизники, але й друзі України, що чимало зробили для піднесення її престижу на світовій арені, розбудови міжнародних – економічних, політичних тощо зв’язків. Головне – не спинятися на досягнутому та працювати всім разом над вирішенням завдання економічного росту, посилення добробуту громадян, зміцнення України», – наголосив Анатолій Кінах.

Він вручив міжнародну премію в галузі культури та мистецтва відомій артистці із Казахстану – Розі Римбаєвій.

У свою чергу, заслужений журналіст України, прес-аташе президента УСПП Марина Кінах вручила нагороду кращому меценату року. Ним визнана керівник ГО «Біла птаха» Анна Коршунова.

«Я також займаюся благодійністю та знаю, що це непроста справа. Пишаюся тим, що в Україні є такі люди, як Анна, які творять добро, дбають про інших, віддаючи цьому не тільки свій час, але й серце», – наголосила М.Кінах.

Нагадаємо, кращим спортсменом року визнано Олександра Усика, телевізійним журналістом року стала Світлана Орловська (телеканал «Прямий»). Лідером малого та середнього бізнесу визнана президент компанії «Союз майстрів краси України» Руслана Цахло. Спеціальну премію ім.М.Вороніна «За високий стиль життя» отримала Ада Роговцева. За вагомий внесок у відродження ракетно-космічної галузі в Україні відзначений Макс Поляков – один із найуспішніших підприємців українського походження у Кремнієвій долині (США).

Ще дві міжнародні премії отримали посли Австрії та ОАЕ в Україні.

Загальнонаціональна програма «Людина року» започаткована на п'ятому році незалежності України. Цьогоріч пройшла вже 23-тя церемонія вручення премії.