Участь в Global Innovation Summit

Facebook Поділитись
Участь в Global Innovation Summit

Представництво України при ЄС інформує про проведення «Глобального інноваційного саміту» (Global Innovation Summit). Захід відбудеться 18-20 травня 2021 р. (https://www.gis2021.com/). 

«Глобальний інноваційний саміт» має на меті надати місце для зустрічей, зокрема у форматі «b2b», представникам бізнесу, сфери інновацій, дослідникам та експертам з фінансування для обміну інформацією та навичками, а також розвитку нових бізнес-ідей. Під час заходу міжнародні експерти виступлять з презентаціями та поділяться досвідом щодо розвитку інноваційних бізнес проектів. Зокрема, в рамках саміту очікується участь керівництва таких компаній як «Infineon Technologies Austria AG», «Solar Impulse Foundation», «Microsoft Austria» та «Kiel Institute for the World Economy». Серед іншого, в рамках «Глобального інноваційного саміту» планується обговорити «зелений» перехід, цифрову трансформацію та відновлення бізнесу після COVID-19. 

Дедлайн реєстрації для участі в події з підтримкою консультанта - 18 квітня,  23:59!

Компанії для роботи з консультантами буде відібрано на базі мотиваційної частини. 1 консультант буде працювати з однією компанією! Результати відбору буде повідомлено 19 квітня до 23:59.

Більше інформації: https://gis2021.b2match.io/

Реєстрація тут.