«Укрмашбуд» та Експортно-кредитне агентство домовилися про співробітництво

Facebook Поділитись
«Укрмашбуд» та Експортно-кредитне агентство домовилися про співробітництво

В УСПП відбулася зустріч керівника Асоціації «Ліга машинобудівників та роботодавців України «Укрмашбуд», віце-президента УСПП Володимира Саченка із представниками Експортно-кредитного агентства (ЕКА).

 Зокрема говорили про спільні зусилля, спрямовані на допомогу та підтримку вітчизняних експортерів.

Володимир Саченко зауважив важливість взаємодії «Укрмашбуд» та ЕКА: «Наразі це зручний інструмент для наших виробників, які поставляють свою продукцію у різні країни світу. Це і країни Африки, Азії, Європи. Страхування ЕКА надасть їм більшої впевненості та зменшить ризик від несплати іноземного покупця».

Нагадаємо, ЕКА нещодавно розпочало страхування вітчизняних експортерів.

«Наша мета - допомагати українським експортерам, які поставляють свою продукцію на зовнішні ринки отримати прибуток від контракту з найменшими ризиками», - наголосила в.о. Голови Правління Лариса Луковіна.

В ході переговорів між сторонами був підписаний Меморандум про співробітництво, де більш чіткіше визначені сфери зацікавлення сторін та спільні плани до реалізації.

Довідково

Асоціація «Ліга машинобудівників та роботодавців України «Укрмашбуд» створена як об'єднання підприємств вітчизняного машинобудування, для зміцнення їх економічної позиції на внутрішньому ринку України і за кордоном.

До складу Асоціації входять 240 підприємств України з таких галузей економіки, як важке і сільськогосподарське машинобудування, виробництво обладнання і запасних частин до різних типів техніки, ремонт і сервіс, адвокатські контори, фінансові, страхові та лізингові компанії, аудиторські та консалтингові компанії, органи сертифікації та випробувальні лабораторії, конструкторські бюро та навчальні центри.