УСПП формуватиме делегацію на міжнародний інвестиційний форум в Узбекистані

Facebook Поділитись
УСПП формуватиме делегацію на міжнародний інвестиційний форум в Узбекистані

На форумі в Ташкенті 4-6 березня зберуться представники із 130 країн світу – інформація організаторів.

УСПП запрошено сформувати делегацію українських промисловців та підприємців, зацікавлених в бізнес- та інвестиційному співробітництві із узбецькими колегами, для участі в масштабному інвестиційному форумі в Ташкенті. Про це йшлося під час зустрічі керівництва УСПП із тимчасово повіреним у справах Республіки Узбекистан Баходиром Ібрагімовим.

Дипломат поінформував про деталі підготовки заходу та висловив сподівання, що Україна буде представлена на форумі якнайширше.

«У заході планують взяти участь бізнес з 130 країн світу,  представники міжнародних та європейських інституцій, фінансових установ, а також керівництво Узбекистану – на рівні глави держави та профільних міністрів. Гадаю, це буде прекрасний майданчик для налагодження ділових контактів та старту нових бізнес-проектів», – наголосив  Б. Ібрагімов.

Вже невдовзі в робочому режимі посольство передасть УСПП програму форуму та очікуватиме конкретних запитів від українського бізнесу по організації В2В перемовин.

«Ми також зацікавлені в участі в даному форумі, адже завданням номер один наразі є диверсифікація українського експорту. Окрім того, обсяги двостороннього економічного співробітництва України та Узбекистану надто малі для наших потенціалів, тому форум стане гарним стартовим майданчиком для пожвавлення ділових зв’язків», – сказав президент УСПП Анатолій Кінах.

У той же час він зауважив, що для цього необхідно розглянути варіанти покращення транспортної логістики між країнами.

Цим займеться і міжурядова комісія, яка в оновленому складі має зібратися незабаром в Ташкенті.