УСПП підтримує законопроект №3607 про установу бізнес-омбудсмена в Україні

Facebook Поділитись
УСПП підтримує законопроект №3607 про установу бізнес-омбудсмена в Україні

Інституція бізнес-омбудсмена вже давно зарекомендувала себе як ефективний механізм допомоги підприємництву в Україні. УСПП є одним із стейкхолдерів організації та вже 5 років входить до складу Наглядової Ради Офісу бізнес-омбудсмена.

За час своєї роботи РБО розглянула понад 7000 звернень від бізнесу та допомогла підприємцям повернути 18 млрд. грн. При цьому допомога підприємцям надається безкоштовно.

Вже давно час закріпити статус Ради на законодавчому рівні. Зберігаючи незалежність та неупередженість бізнес-омбудсмена, це підвищить ефективність співпраці установи з державними органами, розширить інструментарій для вирішення індивідуальних та системних проблем бізнесу.

Нещодавно відбулося засідання парламентського комітету з питань економічного розвитку, на якому народні депутати підтримали законопроект «Про Установу бізнес-омбудсмена в Україні».

#Законопроєкт_3607 — основа для захисту законних прав бізнесу в країні, оскільки його прийняття має закріпити діяльність інституції бізнес-омбудсмена на законодавчому рівні.

Вітаємо цю ініціативу. Підтримуємо законопроект №3607!

Дивіться відео на підтримку ініціативи на Youtube-каналі РБО.