УСПП поповнюється новими членами

Facebook Поділитись
УСПП поповнюється новими членами

Лави Українського союзу промисловців і підприємців поповнилися новими членами – представниками малого і середнього бізнесу.

В ділову команду прийнято генерального директора ТОВ «Інформаційні технології» Олега Щербатенка, комерційного директора ТОВ «ІПР Консалтинг» Павла Черковського, власницю компанії «The Owners» Тетяну Гончаренко.

Про це стало відомо за результатами засідання УСПП та Антикризової ради громадських організацій. Сертифікати про членство будуть вручені вже до кінця місяця.

Також УСПП підписав низку меморандумів про співробітництво.

Так, одним із партнерів союзу стала Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів (AUABI). УСПП надає сприяння в організації ними Міжнародної україно-арабської виставки та конференції "AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO" влітку 2020 року. Передбачається, що це дасть більші можливості та розвиток економічних відносин між Україною та країнами арабського світу, починаючи зі Східної Африки, азіатських країн та країн усього Близького Сходу.

Також підписано меморандум із громадською організацією «Розвиток української молоді». Йдеться про сприяння в проведенні інформаційно-освітніх заходів для молоді, студентів тощо.