УСПП представив на Food Industry Business Congress можливості для інвестицій в Україну

Facebook Поділитись
УСПП представив на Food Industry Business Congress можливості для інвестицій в Україну

Перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Сергій Прохоров взяв участь Food Industry Business Congress, який проводився в рамках проекту “Europe Shares” за партнерства з Посольства Литовської Республіки в Україні.

Організатором виступила оптова компанія з литовським капіталом ТОВ «Понтік Трейдінг» (PonticTrading).

Проект “Europe Shares” реалізується спільно з асоціацією литовських виробників Baltic Gastronomy Leaders (BGL) для просування високоякісних продуктів харчування і напоїв на ринках Литви, Латвії, Естонії, Кореї, ОАЕ, США, Англії, Іспанії, Польщі, Японії, Казахстану, Південної Кореї, США, Гонконгу та України.

Учасники обговорили стан українського рітейлу під час війни та перспективи подальшого розвитку, специфіку здійснення зовнішньо-економічної діяльності вітчизняними експортерами тощо.

Метою заходу сталостановлення корисних бізнес-контактів, спілкування, обмін ідеями, створення нових можливостей на основі ділової репутації.

Український союз промисловців і підприємців презентував власні проєкти, які здійснює за підтримки Уряду Литви, а також можливості по кооперації в переробній галузі промисловості, спільного виходу як на ринок ЄС, так і на треті ринки.