УСПП та Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області підписали меморандум про співробітництво

Facebook Поділитись
УСПП та Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області підписали меморандум про співробітництво

 

Партнери уклали угоду про залучення вітчизняних промислових інвесторів.

Реалізація спільних проектів дозволить підвищити інвестиційну привабливість області та створити значну кількість нових робочих місць.

 

Як наголосив президент УСПП Анатолій Кінах, діловий союз приділяє значну увагу економічному розвитку регіонів, використанню ними європейських грантів, залученню закордонних та внутрішніх інвесторів для модернізації інфраструктури, виробництв, створенню нових стартапів тощо.

 

«6 місяців ми готувались та розробляли спільне бачення розвитку наших відносин і те, що вони дадуть Тернопільській області. Довіра таких партнерів - це запорука майбутніх великих результатів. Тернопільська область - чудове місце для потенційних інвесторів, де легко почати та успішно вести бізнес», - написав на своїй сторінці у ФБ керівник Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області Володимир Василевський.

Підписання рамкового документу відбулося під час відеоконференції з впровадження інфраструктурних та енергозберігаючих інноваційних проектів УСПП для об’єднаних територіальних громад. Серед учасників було більше 300 представників з Латвії, Литви та України, а сам захід знайшов підтримку Міністерства розвитку громад та територій України.

Експерти, комунальники тощо обговорювали європейські технології розвитку міської  і селищної інфраструктури, підвищення енергоефективності будинків, дотримання санітарних норм.