УСПП та Посольство Індії в Україні сприятимуть двостороннім бізнес-контактам

Facebook Поділитись
УСПП та Посольство Індії в Україні сприятимуть двостороннім бізнес-контактам
В УСПП відбулася зустріч посла Індії в Україні пана Партхи Сатпатхи з очільником ділового союзу Анатолієм Кінахом. 
 
Посол поінформував про те, що у фокусі його уваги не лише політична складова співпраці з Україною, а й економічна. Відтак, налагодження партнерських відносин з УСПП сприятиме збільшенню ділових контактів, довіри інвесторів та з'яви нових двосторонніх проектів. Також пан посол розраховує на сприяння УСПП в комунікаціях індійських представників з органами влади в Україні. 
 
Анатолій Кінах погодився, що обсяги двостороннього товарообігу не відповідають потенціалу країн-партнерів - 3 млрд. доларів є занадто малою цифрою. Поза тим, поле для реалізації спільних проектів надзвичайно широке і пов'язане, в першу чергу, з новими технологіями - ІТ, космічне ракетобудування, фармацевтика тощо. 
 
Президент УСПП також поінформував, що союз має підписану угоду про партнерство із Конфедерацією індійської промисловості (з 2012 року), а також активно працює з ТПП і міжурядовою комісією. 
 
"Посилення економічних контактів між країнами дуже вигідно обом сторонам. Ми знаємо, що Україна сфокусована переважно на ЄС, але є багато ринків як наш, що є дуже перспективним напрямком", - сказав посол Індії. 
 
УСПП сприятиме індійським інвесторам в Україні , а також буде інформувати посольство про можливості для економічної співпраці, зацікавлені компанії тощо.