УСПП та WasserkabelBaltic представлять унікальні та недорогі технології кондиціонування приміщень на «Clima Fest Ukraine 2020»

Facebook Поділитись
УСПП та WasserkabelBaltic представлять унікальні та недорогі  технології кондиціонування приміщень на «Clima Fest Ukraine 2020»

На міжнародній виставці для професіоналів і фахівців з кондиціонування, охолодження, вентиляції та очищення повітря «Clima Fest Ukraine 2020», що пройде в Києві 26-28 лютого, УСПП разом із латвійськими партнерами представлять технології обігріву, охолодження приміщення та  зменшення в ньому вологості.

Діловий союз вже давно співпрацює ізлатвійською компанієюWasserkabel Baltic, котра відома своїм виробництвом капілярних матів, що можуть бути вмонтовані в різну поверхню та виділяти тепло через інфрачервоне випромінювання. Вони ж працюють за потреби і на охолодження.

«Такі технології ефективніші за звичайні радіатори на 87%, а «теплу підлогу» обходять на 45%. Відтак, для України, котра гостро потребує енергоефективних рішень, впровадження таких систем буде на часі», - розповідають в УСПП.

Тут навіть відкрили презентаційну кімнату із даною технологією в центральному офісі УСПП на Хрещатику, котру можуть відвідати усі зацікавлені.

Капілярні мати – це розробка, котра є екологічно чистою (високоякісний поліпропілен), довговічною (мінімум 50 років використання) та енергоефективною. Окрім того, вони підходить як для індивідуальних помешкань, так і великих індустріальних чи інфраструктурних об’єктів.  Компанія активно працює з партнерами у різних куточках світу. Наразі розглядає співробітництво з деякими українськими компаніями, які випускають теплові насоси, що можуть бути підключені до системи.

Наприкінці минулого року УСПП провів зустріч представників Wasserkabel Baltic із українськими бізнесменами, у тому числі – представниками будівельної галузі, промисловості тощо. Латвійський партнер озвучив тоді можливість аутсорсингу для українських монтажних бригад чи запуск частини виробництва на українській території.

Відтак, на «Clima Fest Ukraine 2020» у відвідувачів буде можливість детальніше ознайомитися із можливостями впровадження технології, а також співпраці із латвійцями.

Планується, що УСПП матиме спільний з однією з українських компаній  стенд, де буде представлена детальніша інформація.

Довідково. Головна мета «Clima Fest Ukraine» в Україні - щорічно збирати всіх професіоналів для діалогу і розвивати ринок «клімату» згідно зі світовими тенденціями. Вся програма виставки акцентована на демонстрації технологій, підвищення рівня навичок персоналу та реалізації нових підходів у розвитку галузі в Україні.