В Харкові говорять про інвестиції

Facebook Поділитись
В Харкові говорять про інвестиції

В Харкові відбувся  традиційний IV Харківський інвестиційний форум. Його організаторами стали  Рада підприємців при КМУ,  Українське товариство економічних свобод, Об'єднання промисловців і підприємців Харківської області – РВ УСПП.

Учасники обговорили,  як налагодити діалог  влади і бізнесу таким чином, щоб він сприяв  підвищенню рівня захисту прав інвестора, підприємця; яким чином податкова політика має стати інструментом покращення інвестиційного клімату.

Народні депутати України, представники потужних всеукраїнських бізнес-асоціацій, міністерств, відомств, наукових інститутів, обладміністрації, ДФСУ провели  відкриту та змістовну  розмову про реальний бізнес-клімат в Україні і можливості зробити його привабливим.

Народний депутат  О. Кірш окреслив, які податкові проблеми заганяють бізнес в тінь, представниця Асоціації міст України Д.Серебрянска поділилася потужною аналітикою з фінансових результатів децентралізації, адвокат В. Оджіковскій надав глибокий аналіз законності змін у податковому кодексі і обов'язковості їх виконання та запропонував  конкретні поправки до законів.

Учасники ознайомилися з унікальним досвідом реалізації мирової угоди по судового спору між ГУ ДФС  в Харківській області та платником податків компанією Філіп Морріс Україна, оскільки це був  перший прецедент в Україні вирішення проблем підприємців і податківців мирним шляхом за рішенням суду.

Форум висловив готовність ретельно працювати над покращенням бізнес-клімату в Україні, захистом прав і інтересів власника та інвестора.