В українських промисловців з’явились нові партнери

Facebook Поділитись
В українських промисловців з’явились нові партнери

УСПП підписав низку партнерських угод із компаніями та громадським організаціями

11 листопада у Києві президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах спільно з координатором ГО "Стоп корупції" Романом Бочкалою та координатором правозахисного підрозділу організації Ігорем Бондарчуком підписали меморандум про співпрацю.

Церемонія підписання відбулася в рамках засідання Антикризової ради громадських організацій та УСПП.

В документі зазначено, що сторони домовились про забезпечення контролю за дотриманням законодавства України, запобігання та протидію корупційним проявам, сприяння поновленню порушених внаслідок корупційних діянь прав та свобод, обмін досвідом та знаннями, участь у спільних розробках, підготовку та реалізацію спільних заходів, проєктів та програм.

На знак співробітництва представники громадської організації подарували очільнику УСПП футболку з антикорупційною символікою.

Угоду про співпрацю уклали між собою і УСПП та асоціація «Підприємств промислової автоматизації України» (АППАУ). Партнерство буде спрямоване на сприяння розвитку інноваційної екосистеми промислових хайтек та інноваційних екосистем в інших секторах економіки України; цифровізацію промислових секторів.

До кінця 2019 року сторони планують такі спільні дії: взаємодія АППАУ з Центром підтримки експорту УСПП; проведення в  рамках платформи Industry4Ukraine зібрання робочих груп експертів з метою консолідацій спільних позицій та перегляду поточного стану й підготовки промислової, експортної, інноваційної та інших стратегій та державних програм тощо.

З метою підвищення ефективності захисту прав підприємців, у тому числі – через поінформованість про ділову репутацію можливих контрагентів, УСПП підписав угоду з групою компаній«Кіберканал», зокрема з головою Ради директорів групи Остапчуком Сергієм.

Організації разом працюватимуть над захистом інтересів промисловців і підприємців шляхом зниження ризиків під час укладання ними договорів з відстрочкою платежу (різноманітних видів кредитування – фінансового, товарного, страхування тощо) за рахунок отримання достовірної оцінки ділової репутації бізнес-партнерів.

«Кіберканал» також забезпечить постійний доступ членів УСПП через мережу Інтернет до інформації про рівень ділової репутації їхніх бізнес-партнерів в режимі «on-line».