В УСПП власники успішного бізнесу діляться секретами розвитку компанії

Facebook Поділитись
В УСПП власники успішного бізнесу діляться секретами розвитку компанії

Парнери УСПП – компанії The Owners та Crowe – започаткували майданчик із обміну думками в бізнес-середовищі. Формат «Розмови про бізнес» передбачає виступ успішних керівників тих чи інших компаній, на якому вони діляться практичними кейсами зі своєї роботи.

Цього разу подібна зустріч об’єднала в УСПП більше 20 власників великого і середнього бізнесу, а спікером виступив Дмитро Деркач - СЕО групи фармацевтичних компаній YURIA-PHARM.

Корпорація «YURIA-PHARM”- виробничій комплекс, відомий в Україні та за її межами.

Основною метою корпорації є забезпечення якісними, надійними та безпечними лікарськими препаратами.
«Одним із основних пунктів для планування бізнесу має бути визначення осяжної мети. Наша мета – ввійти в топ-100 фармкомпаній світу, саме до цього рухаємось. Масштабування бізнесу важливе», - розповів пан Деркач.

Також він дав наступні поради: для успіху в підприємництві потрібно вирізнятися серед конкурентів, пропонувати нове. Втім, така нова продукція чи послуги повинні бути затребувані на ринку, серед споживачів, мати для них цінність.

Варто розуміти, що будь-яка інформація – статистика, вивчення споживчих настроїв тощо – доступна і вашим конкурентам. Є висока ймовірність того, що вони прийдуть до тих же висновків у своїй стратегії маркетингу, спираючись на вказані дані. Тому потрібно бути більш креативним, думати на перспективу та знаходити неявні тенденції чи її зачатки в цих дослідженнях, які, скоріш за все, оминуть увагою конкуренти.

«Ти можеш конкурувати тільки там, де маєш переваги – ціна, якість, інноваційність тощо. Плюс постійна орієнтація на ринок», - підкреслив спікер.

Якщо вам цікавий такий формат, пишіть нам в Facebook - @ulie4you  - та пропонуйте теми і кого б ви хотіли бачити серед спікерів.