Вітаємо Крюківський вагонобудівний завод із 150-річчям!

Facebook Поділитись
Вітаємо Крюківський вагонобудівний завод із 150-річчям!

УСПП щиро вітає своїх друзів і партнерів – Крюківський вагонобудівний завод із 150-річчям, яке підприємство відзначає в ці вересневі дні разом з Днем машинобудівника.

У  Кременчуці за роки незалежності народилося кілька нових підгалузей транспортного машинобудування. І це все одночасно із створенням та виробництвом традиційної продукції КВБЗ - вантажних магістральних вагонів різних видів і моделей. Завод самостійно вийшов на ринки країн Європи, Азії, Африки, Америки з продукцією вагонобудування та інших видів машинобудування.

Для транспорту соціального призначення постачають матеріали та комплектуючі, проводять випробування і наукові дослідження більше 180 підприємств, наукових установ і організацій України, локалізація виробництва в країні становить 70%

Завод постійно модернізується, має амбітні плани та цілі – стати рівним серед рівних у когорті світових виробників рейкового транспорту. УСПП підтримував та підтримує розвиток національного товаровиробника і сподівається на таку ж позицію державних органів.

Зокрема, в національних тендерах потрібно віддавати пріоритет вітчизняній продукції, адже і за ціною, і за якістю вона конкурентна у порівнянні із іноземними товарами. Локалізація виробництва дозволить створювати нові робочі місця, випускати у великих обсягах продукцію з високою доданою вартістю. Потужно виходити з нею і на зовнішні ринки. Відтак, машинобудування – одна із сильних галузей української економіки, котра в правильних умовах може показати масштабний ріст.

Зичимо нашим партнерам і подальших успіхів в їх діяльності, найкращих умов та підкорення нових вершин.  На цьому шляху ми разом із вами.

З ювілеєм!