Вітаємо президента УСПП Анатолія Кінаха з ювілеєм!

Facebook Поділитись
Вітаємо президента УСПП Анатолія Кінаха з ювілеєм!

4 серпня святкує свій ювілей президент Українського союзу промисловців і підприємців, відомий політичний і громадський діяч Анатолій Кирилович Кінах.

Депутат 5 скликань, автор багатьох  законопроектів в економічній і оборонній царині, лобіст інноваційного, промислового розвитку держави, екс-прем’єр-міністр тощо – ось не повний список його  досягнень в сфері державотворення. Самовіданна праця на благо вітчизняної економіки, піднесення і розвитку Української держави об’єднала навколо Анатолія Кириловича ділову спільноту країни, роботодавців, експертів та громадські організації.Наразі він очолює не лише ділову громаду, роботодавці – УСПП,  ООРУ, Антикризову раду громадських організацій, до якої входять більше 100 асоціацій, але й стоїть у витоків потужної  платформи громадянського суспільства – Національного форуму «Трансформація України», що формує стратегію подальшої інтеграції країни в ЄС.

Анатолій Кирилович завжди демонструє в роботі  високий і якісний результат, сповідує національний український інтерес, економічний патріотизм. Колеги та партнери з України, ЄС, Америки та Азії цінують його принциповість і порядність, а вітчизняна ділова спільнота вважає  досвідченим та справедливим керівником, справжнім прикладом для наслідувань.

Нехай Ваша сила, життєва енергія, творча наснага будуть гарантією великих досягнень у Вашій діяльності, а кожна розпочата справа стане ще однією сходинкою до вершин успіху. Радості Вам, добра і відмінного здоров'я!

З повагою,

друзі і колеги