Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

Facebook Поділитись
Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

Дорогі колеги, друзі!

Щиро вітаю вас зі світлим святом Христового Воскресіння! 

Великдень  наповнений  духовністю і щирістю,  дає нам можливість очищення і просвітлення. Він символізує  початок нового життя, в якому буде трохи більше добра, чистих і правильних задумів і планів, розумних справ і вчинків. Ми любимо цей день,  вважаємо його радісним і світлим весняним святом оновлення, гарного перетворення, невпинного  руху вперед.

Нині, як ніколи, нам потрібні  єдність,  злагодженість у діях та  взаємопідтримка. Віддамо належне промисловцям і підприємцям, які знаходять можливості працювати в складні часи пандемії. Пишаємося соціально відповідальним бізнесом, який жертвує кошти на потреби сфери охорони здоров'я, допомагає нужденним; волонтерами, які встигають  там, де не може впоратися держава – тисячами наших чудових співвітчизників,   які, попри локдауни, сумлінно  виконують свій щоденний обов’язок. 

Будемо радісні,  здорові,  щасливі! Нехай Великодень принесе мир, спокій та відчуття впевненості в наші серця! Нехай в наших домах панує любов і доброта, турбота один про одного, взаєморозуміння!

Христос воскрес!

Щиро, 

президент УСПП, голова ООРУ 

Анатолій Кінах