Європейський Парламент визнав росію — державою-спонсором тероризму

Facebook Поділитись
Європейський Парламент визнав росію — державою-спонсором тероризму

В резолюції Європарламенту наведено довгий перелік терористичних актів, здійснених рф, відтак її визнано державою, яка використовує тероризм як засіб.

Напередодні відповідне рішення ухвалила Парламентська асамблея НАТО і ПАРЄ.

Ділова спільнота України вдячна міжнародним партнерам за принципову позицію.

Нагадаємо, Український союз промисловців і підприємців у своїх комунікаціях із Міжнародною організацією праці, структурами ООН в Україні напостоював на міжнародній ізоляції рф та визнанні її державою-спонсором тероризму.

УСПП тут заручився підтримкою десятків релевантних бізнес-асоціацій з ЄС та США.

Окрім масштабних злочинів проти мирного населення України, спроб створити продуктову кризу у світі, рф продовжує обстріли енергетичної інфраструктури в Україні, намагаючись компенсувати цим свої невдачі на фронті.

Тероризм росії призвів до падіння ракети на території Польщі – країни-члена НАТО.

Рф – загроза всьому цивілізованому світу і Україна стримує її ціною життів своїх громадян.

Український союз промисловців і підприємців висловив очікування, що такий же статус за рф закріпить також і Сенат США, куди вже був внесений відповідний законопроєкт.

«Юридичне оформлення такого статусу рф означатиме неможливість будь-якої форми економічних відносин із цією країною. Це буде дорівнювати підтримці тероризму з відповідними наслідками на міжнародному рівні», - прокоментував президент УСПП Анатолій Кінах.

Така позиція має бути єдиною для всього цивілізованого світу.