З Днем Державності України!

Facebook Поділитись
З Днем Державності України!

Щиро вітаємо всіх співгромадян з Днем Державності України – святом, яке має особливий символ – чотири тризуби, що символізують боротьбу, незалежність, історію та ідентичність нашого народу.

Сьогодні це свято набуває ще більшої значущості, коли Україна веде героїчну боротьбу проти російської агресії. Це не лише війна за нашу незалежність і територіальну цілісність, але й за демократичні цінності та наш цивілізаційний вибір бути частиною європейської сім'ї, державою, де в пріоритеті є Людина, її гідність. 

 
Ми стоїмо на захисті правди, справедливості та свободи – тих основ, на яких побудована наша держава.

День Державності України – це нагадування про нашу спільну історію, про ті випробування і перемоги, які зробили нас сильнішими. Це день, коли ми віддаємо шану нашим героям: тим, які пожертвували своє життя і здоров'я за нашу свободу, та тим, хто продовжує битися із ворогом.

Нехай цей день зміцнить нашу віру у Перемогу, єдність та незламність українського духу. Разом ми здолаємо всі труднощі та забезпечимо щасливе майбутнє нашій країні. Для цього кожен має взяти на себе відповідальність та максимально працювати на благо України - так, як це щоденно роблять наші захисники і захисниці.

Слава Україні!