З днем народження УСПП!

Facebook Поділитись
З днем народження УСПП!

Шановні колеги, друзі!

Сьогодні – день народження Українського союзу промисловців і підприємців. 29 років тому ми зібралися заради захисту прав та інтересів новонародженої спільноти підприємців, відстоювання позицій української промисловості. З часом наш союз перетворився на  потужне   громадське  об'єднання, яке добре знають і поважають в  країні і за  її кордонами.   

В наших рядах –  представники великого, середнього та малого бізнесу, еліта новітніх технологій,  експортери та  виробники продукту для внутрішнього ринку. Щорічно лави організації поповнюються десятками нових членів.

Союз співпрацює більше, ніж з 100 громадськими організаціями та галузевими асоціаціями, які об’єдналися в  Антикризову раду громадських організацій. Розроблена ними Стратегія  економічного патріотизму є дієвим комплексним планом з відновлення індустріального, науково-технічного потенціалу країни.

Програмою нинішнього часу стало зупинення деіндустріалізації країни, запуск і відродження вітчизняного промислового комплексу. Ми докладаємо значних зусиль, щоб на основі сучасних підходів, комплексної стратегії у відносно короткий період вивести промисловість України на шлях сталого інноваційного розвитку.

УСПП знаходить спільну мову з органами державної влади, місцевого самоврядування, пропонуючи їм дієві ініціативи, антикризові рішення, спільні підходи щодо розвитку промисловості і бізнесу.

 Щороку розширяється географія міжнародних контактів УСПП. Успішно діють започатковані УСПП та дружньою організацією з Литви Українсько-литовська та Литовсько-українська ділові ради. Розвивається співпраця з Республіками Латвія, Канада, арабським світом.

 Важкий ковідний рік ні на хвилину не зупинив роботу потужної структури,  а, здається, ще більше згуртував та довів високу працездатність добре організованої громади.

І все це тому, що в нас живе дух прогресу та майбутнього, глибинна повага до основи національного розвитку – вітчизняної промисловості та  любов до нашої рідної України!