З Днем підприємця!

Facebook Поділитись
З Днем підприємця!

Шановні друзі,

 

До Дня підприємця, я хочу висловити вам щиру подяку і глибоку повагу за вашу непохитну відданість і стійкість у ці надзвичайно складні часи. Повномасштабна війна, яку розв’язала російська федерація проти України, вимагає від нас всіх мужності і стійкості. Ваш внесок у цю боротьбу є неоціненним.  Саме в таких випробуваннях виявляється справжній характер нації, і ви, як частина українського народу, довели свою незламність і патріотизм.

Український бізнес не лише продовжує забезпечувати робочі місця і підтримувати економічну стабільність, але й активно підтримує наші Сил оборони. Ваша волонтерська діяльність, щедрі пожертви і, найголовніше, чесна і прозора сплата податків, які йдуть на потреби країни і оброни, є величезним внеском у наш спільний успіх.

Завдяки вашій допомозі ми маємо змогу забезпечувати наших військових,  життєдіяльність держави в умовах війни, відновлювати інфраструктуру, пошкоджену ворогом.

Сьогодні, як ніколи, важливо забезпечити ефективну і прозору комунікацію між владою та бізнесом. Розуміння, діалог і прогнозованість у наших стосунках є ключовими для стабільного розвитку економіки і забезпечення соціальної справедливості. Спільна праця над вирішенням нагальних проблем, підтримка ініціатив, які сприяють розвитку бізнесу, і чітке планування допоможуть нам подолати всі труднощі і досягти успіху.

Ми всі розуміємо, що шлях до перемоги потребує об’єднання зусиль і єдності. Тільки спільно, працюючи плечем до плеча, ми зможемо не лише вистояти в цій війні, але й відбудувати нашу країну на новому, сучасному рівні. Ми прагнемо до самодостатності і процвітання, і ваша активна участь у цьому процесі є дуже необхідною.

Вітаю вас з професійним святом! Бажаю кожному міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення для нових досягнень. Хай кожен ваш день буде наповнений успіхами і позитивними змінами. Вірю, що разом ми здобудемо Перемогу і побудуємо сильну, успішну Україну.

 

З найкращими побажаннями,

Анатолій Кінах 

Президент Українського союзу промисловців і підприємців