З Днем захисника України!

Facebook Поділитись
З Днем захисника України!

Шановні друзі,

щиро вітаю вас зі святом, що має особливе значення для всіх українців – Днем захисника вітчизни! Мужність і доблесть наших захисників – як століття тому, так і зараз, дали нам право на самовизначення, незалежність, державотворення, розбудову сильної, розвиненої, європейської України.

Українські воїни – чоловіки та жінки – ризикуючи своїм життям, виборюють територіальну цілісність  та  суверенітет нашої Батьківщини. Під обстрілами, в окопах, щоденно. Це подвиг, за який ми їм щиро вдячні.

Ми ж не повинні забувати, що захищати країну потрібно не лише зі зброєю в руках, але й працюючи задля економічного, культурного розвитку, покращення рівня життя кожного громадянина, піднесення міжнародного іміджу держави.

Промисловці і підприємці продовжуватимуть захищати інтереси та незалежність України по всім периметрам: інформаційному, економічному, енергетичному, збереження трудового потенціалу, та створювати такі умови, щоб талановита молодь бачила своє майбутнє в Україні, за процвітання та силу якої боремося.

Миру і незламної волі усім захисникам України! Щастя, усіляких гараздів та божих благословінь! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці стане щитом для української незалежності!

З повагою,

Президент УСПП, голова ООРУ    Анатолій Кінах