За підсумками спільного проєкту УСПП та агенція INFOBALT (Литва) підписали меморандум про співпрацю

Facebook Поділитись
За підсумками спільного проєкту УСПП та агенція  INFOBALT (Литва) підписали меморандум про співпрацю

30 листопада відбулась остання зустріч українських та литовських учасників в рамках проекту з ІНФОБАЛТ – у форматі онлайн.

Була запущена промо-кампанія – відео учасників щодо користі проєкту та необхідності боротьби з нелегальним контентом та захисту прав інтелектуальної власності (відео буде викладено на сайтах та соціальних медіа Литви та України).

За результатами проєкту підписано Меморандум між УСПП та ІНФОБАЛТ  (додається).

Нагадаємо, УСПП виступив партнером українсько-литовського проєкту розвитку аудіовізуального сектору креативних індустрій, а організатором - Національна асоціація інформаційних технологій та телекомунікацій INFOBALT (Литва).

Проєкт стартував ще в 2021 році, проте довгий час був заморожений через війну, розв’язану рф проти України. Так, у січні 2022 року у Вільнюсі (Литва) відбулися перші семінари, тренінги, презентації та зустрічі у рамках українсько-литовського проєкту «Розвиток аудіовізуального сектору креативних індустрій ("Study visit for the audiovisual sector within creative industries").

У вересні було прийнято рішення про його відновлення. Тоді ж українська делегація сектору інформаційних технологій та креативних індустрій взяла участь в міжнародному форумі International Broadcast Conference (IBC) в Амстердамі. 

Вітчизняні компанії ТОВ «ВЕБ ПРО», ТОВ «ІМК», ТОВ «ДІЄВО ЕДЖЕНСІ», ПП «Б2блоггер» (PRNEWS.IO), ТОВ «Арт Депо Медіа» працюють над розповсюдженням кіно-, відео- і телепродукції, створенням рекламної та піар-продукції розробкою онлайн-платформ із використанням новітніх аудіовізуальних технологій.

Меморандум