Запрошуємо українські підприємства взяти участь в міжнародній виставці AgroWorld Uzbekistan (Ташкент)

Facebook Поділитись
Запрошуємо українські підприємства взяти участь в міжнародній виставці AgroWorld Uzbekistan (Ташкент)

15-17 червня в Ташкенті (Узбекситан) відбудеться міжнародна виставка AgroWorld Uzbekistan. Цільова аудиторія - підприємства та організації, що спеціалізуються на виробництві та продажу сучасної сільськогосподарської техніки та запасних частин,, обладнання, технології та матеріали для рослинництва, тваринництва, птахівництва, ветеринарії, переробки, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції.

Відвідувачі виставки -  агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, тваринницькі ферми, зернові компанії та ін. 84% відвідувачів виставки - особи, що впливають на прийняття рішень про закупки.

Експозиція виставки сегментується за товарними категоріями, на учасників та гостей AgroWorld Uzbekistan очікують сотні презентацій, новинок та спеціальних пропозицій від виробників та постачальників.

Узбецька сторона розраховує на активну участь українських компаній. Є домовленість між посольством України та організаторами заходу щодо створення окремого павільйону «Україна», а для вітчизняних компаній передбачені значні знижки – 50% на реєстраційний внесок та 30% на виставкові стенди.

Нагадаємо, напередодні президент УСПП Анатолій Кінах  провів робочу зустріч із послом Узбекистану в Україні паном Алішером Курмановим. Сторони погодили створення ділової ради Україна-Узбекистан, проєкт створення промислового кластеру українських виробників в Узбекистані, а також проведення низки офлайн та онлайн зустрічей бізнесу.

Організаційні питання участі українських компаній: 0962489215 Наталя Рудич. https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfDXEpLq79Pnw.../viewform

Корисні посилання із сайту виставки:

Примите участие в важнейшем мероприятии для аграриев Узбекистана!

Отзывы участников