Зустріч в посольстві Узбекістану

Facebook Поділитись
Зустріч в посольстві Узбекістану

Надзвичайний та Повноважний Посол Узбекистану в  Україні Алішер Курманов прийняв представників УСПП – віце-президента УСПП Ніну Тараненко, члена Наглядової ради компанії «Промзв’язок» Дмитра Вехалевського та її  комерційного директора Ігоря Сиротенка. УСПП має давні  двосторонні економічні  стосунки з промисловцями та підприємцями дружньої республіки і намагається постійно розширити їх та зробити більш ефективними.

В даному випадку йдеться про спроби отримати нові  ринки  для підприємств сфери  українського машинобудування, до яких належить компанія «Промзв’язок». Це сучасне підприємство з більш ніж 70-річною історією, яке випускає платіжні термінали та деталі ліфтів, корпуси різного призначення з листового металу. Його продукція відповідає високим промисловим стандартам та потребам клієнтів.

«Промзв’язок» експортує платіжні і інформаційні термінали, автомати оплати проїзду, оплати паркування  тощо в кілька країн, серед яких незабаром може з’явитися й Узбекистан.

Ділові контакти між громадськими організаціями, дипломатичними установами і промисловими підприємствами сприятимуть розвитку економічних контактів, плідної співпраці двох країн.