Коли навкруги немає спокою, доброзичливе спілкування має особливе значення. Організувавши зустріч «Їжа заради дипломатії», директор Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» України Марина Саприкіна та її колега, президент відповідного Центру з Туреччини Шердар Дінлер потрапили у яблучко: на заході було смачно та цікаво.
Перед гостями виступив Посол Республіки Туреччина в Україні Йонет Тезель, презентувавши бізнес-можливості своєї країни у різних сферах. За його словами, бізнес Туреччини, стрімко розвиваючись, усвідомлює свою соціальну відповідальність та намагається відповідати її вимогам.
Марина Саприкіна та Шердар Дінлер розповіли про нещодавній захід в Стамбулі, коли українська сторона організувала для турецьких колег вечір національної кухні, а шеф-повар одного з київських ресторанів вразила гостей смачним борщем та варениками кількох видів.
Тепер в Києві стамбульський повар з українськими помічниками продемонстрував дива турецького столу, пригостивши колег різними національними стравами – від салатів до десерту.
Чи потрібно говорити, що усі проблемні моменти зовнішньоекономічних стосунків під час вечері виглядали менш складними. Гостями вечора стали представники відомих компаній України – лідерів розвитку КСО, бізнес-шкіл, засобів масової інформації, громадських організацій.
На фото: Марина Саприкіна та Шердар Дінлер