Акція Food for diplomaсy набуває популярності

Facebook Поділитись
Акція Food for diplomaсy набуває популярності

Коли навкруги немає спокою,  доброзичливе  спілкування має особливе  значення. Організувавши зустріч «Їжа заради дипломатії»,  директор  Центру «Розвиток корпоративної  соціальної відповідальності» України Марина Саприкіна та її колега, президент відповідного  Центру з  Туреччини Шердар Дінлер потрапили у яблучко: на заході було смачно та цікаво.

Перед гостями виступив Посол Республіки Туреччина в Україні  Йонет Тезель, презентувавши бізнес-можливості своєї країни у різних сферах. За його словами, бізнес Туреччини, стрімко розвиваючись, усвідомлює свою   соціальну відповідальність та намагається відповідати її вимогам.

Марина Саприкіна та Шердар Дінлер розповіли про нещодавній захід в Стамбулі, коли українська сторона організувала для турецьких колег вечір національної кухні, а шеф-повар одного з київських ресторанів вразила гостей смачним борщем та  варениками кількох видів.

Тепер в Києві стамбульський  повар з українськими помічниками продемонстрував дива турецького столу, пригостивши колег різними національними стравами – від салатів до десерту.    

Чи потрібно говорити, що усі проблемні  моменти зовнішньоекономічних стосунків під час вечері виглядали менш складними. Гостями вечора стали представники відомих компаній України – лідерів розвитку КСО, бізнес-шкіл, засобів масової інформації, громадських організацій.   

На фото: Марина Саприкіна та Шердар Дінлер