Деталі події
Круглий стіл "Новітні підходи щодо забезпечення безпечності харчової продукції відповідно до вимог європейського та національного законодавства підприємствами АПК."
21.11 : 10:00 — : 15:00
Тривалість: 5 Годин
Київська філія ДП «Київоблстандартметрологія» запрошує до участі в круглому столі!
Круглий стіл пройде 21 листопада 2019 р., за адресою: м. Дніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого, 33 при підтримці Управління агропромислового розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на базі ТОВ «Дніпромлин»
Знайомство з виробництвом з метою демонстрації успішного функціонуванна систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, екскурсія по підприємству. Виїзд на акредитовану лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Кількість учасників обмежена! Знижка 25% при реєстрації та оплаті до 18 листопада!!!
Новітні підходи щодо забезпечення безпечності харчової продукції відповідно до вимог європейського та національного законодавства підприємствами АПК.
Експерти:
Козицька Т.Г. - завідувач науково-дослідного бактеріологічного відділу ДНДІЛДВСЕ, здобувач на базі Державного науково-дослідного бактеріологічного відділу.
Бєлофастова О.І. - консультант, міжнародний аудитор, МВА.
Бельчак Ю.Г. - консультант, міжнародний аудитор, МВА.
- Оновлені форми актів для проведення перевірок державного контролю (виконання гігієнічних вимог та додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках);
- Практичні кроки щодо впровадження гігієнічних вимог та діючих процедур НАССР. Лабораторний контроль. Основні відмінності нової версії стандарту ISO 22000:2018 (ДСТУ ISO 22000:2018). Особливості переходу на нову версію;
- Лабораторний контроль. Мікробіологічні критерії та методи контролю харчових продуктів відповідно до Європейських вимог;
- Сучасні методи та схеми проведення внутрішніх перевірок – основного інструменту зниження ризику накладання штрафних санкцій регулюючими органами;
- Знайомство з виробництвом одного з найбільших підприємств борошномельної галузі в Україні ТОВ «Дніпромлин» з метою демонстрації успішного функціонування процедур щодо забезпечення якості та безпечності продукції підприємства. (Екскурсія по виробництву. Відповіді на питання).
- Знайомство з методами виконання робіт однією з провідних сучасних акредитованих лабораторій Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Кожен учасник отримує іменний сертифікат внутрішнього аудитора (термін дії 3 роки)
*також, надсилаємо інформаційні матеріали та презентації на електронну скриньку.
- Вартість участі у практичному семінарі – 3 000 грн/1 особа
При реєстрації та оплаті до 18 листопада надається знижка 25% від повної вартості.
- Вартість з урахуванням знижки – 2 250 грн/1 особа
*Вартість вказана за одного представника компанії.
*При корпоративному відвідуванні від 3-х осіб з одного підприємства вартість розраховуємо індивідуально!
Початок семінару о 10.00 м. Дніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого, 34